Εισιτήρια

League of Legends OPEN

THE LEAGUE

Οι καλύτερες ελληνικές ομάδες για το φινάλε της σεζόν του THE LEAGUE σε ένα OPEN πρωτάθλημα!

 

Το κοινό του eGaming 2017 powered by Γερμανός, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα παιχνίδια στο stage που έχει αφήσει ιστορία στην ελληνική σκηνή του League of Legends.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι: Panathinaikos Legends, Void Gaming, Laughing Coffins, Gamespace και φυσικά οι μεγάλοι νικητές του GameAthlon 4.

Δύο ακόμα ομάδες, θα έρθουν από τα ανοικτά προκριματικά που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του Αυγούστου.

Το συνολικό prize pool του τουρνουά ανέρχεται στις 8.000€

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προκριματικά θα ανακοινωθούν σύντομα.

Βασικές ορολογίες

Brackets: Το δέντρο που δείχνει τα ζευγάρια των αγώνων για όλους τους γύρους.

Γύρος: Κάθε τουρνουά χωρίζεται σε έναν αριθμό γύρων, ανάλογα των συμμετοχών του και καθορίζουν το πόσα παιχνίδια θα πρέπει να κερδίσουμε μέχρι την πρώτη θέση.

Αγώνας/παιχνίδι/match:  Ο αγώνας είναι ουσιαστικά όταν οι δύο παίκτες έρχονται αντιμέτωποι.

Best of ?? : Για να ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι/match θα πρέπει να  κερδίσουμε τον αντίπαλο μας κάποιες συγκεκριμένες φορές. Τα περισσότερα τουρνουά είναι Bo1 δηλαδή θα πρέπει να κερδίσετε μία φορά, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει και σε Bo3 (στις 2 νίκες) ή και Bo5 (στις 3 νίκες).

Admins: Οι admins είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διοργάνωση του τουρνουά και θα πρέπει να απευθύνεστε σε αυτούς για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.

Οδηγός και κανόνες για τουρνουά σε PC

– Όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα να φέρουν δικό τους εξοπλισμό, αλλά έχουν στη διάθεση τους 2 λεπτά για να τον κάνουν setup.

-Κάθε παίκτης έχει 15 λεπτά να εμφανιστεί μετά την αρχή του τουρνουά, αλλιώς μετά θα υπάρξει αποκλεισμός.

-Για να συμμετέχεις στα τουρνουά των PC θα πρέπει να έχεις τον δικό σου λογαριασμό στο εκάστοτε παιχνίδι που διαλέγεις να συμμετέχεις.