Εισιτήρια

League of Legends: THE KING (1v1)

Πιστεύεις ότι είσαι ότι καλύτερο έχει δει το ελληνικό community; Δε χάνεις lane; Τότε τα 1v1 καθημερινά τουρνουά του egaming είναι ότι πρέπει! Διεκδήκισε μια θέση στα τελικά της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου για να γίνεις ο βασιλειάς του eGaming.

Τα τουρνουά θα γίνονται κάθε μέρα (9-16) Σεπτεμβρίου, ενώ τα τελικά είναι την Κυριακή 17.
Οι παίκτες διεκδηκούν εκτός από καθημερινά δώρα και την θέση τους στα τελικά της Κυριακής για το μεγάλο βραβείο του LoL 1v1.

 

Οδηγός και κανόνες για τουρνουά σε PC

– Όλοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα να φέρουν δικό τους εξοπλισμό, αλλά έχουν στη διάθεση τους 2 λεπτά για να τον κάνουν setup.

-Κάθε παίκτης έχει 15 λεπτά να εμφανιστεί μετά την αρχή του τουρνουά, αλλιώς μετά θα υπάρξει αποκλεισμός.

-Για να συμμετέχεις στα τουρνουά των PC θα πρέπει να έχεις τον δικό σου λογαριασμό στο εκάστοτε παιχνίδι που διαλέγεις να συμμετέχεις.

Βασικές ορολογίες

Brackets: Το δέντρο που δείχνει τα ζευγάρια των αγώνων για όλους τους γύρους.

Γύρος: Κάθε τουρνουά χωρίζεται σε έναν αριθμό γύρων, ανάλογα των συμμετοχών του και καθορίζουν το πόσα παιχνίδια θα πρέπει να κερδίσουμε μέχρι την πρώτη θέση.

Αγώνας/παιχνίδι/match:  Ο αγώνας είναι ουσιαστικά όταν οι δύο παίκτες έρχονται αντιμέτωποι.

Best of ?? : Για να ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι/match θα πρέπει να  κερδίσουμε τον αντίπαλο μας κάποιες συγκεκριμένες φορές. Τα περισσότερα τουρνουά είναι Bo1 δηλαδή θα πρέπει να κερδίσετε μία φορά, όμως αυτό μπορεί να αλλάξει και σε Bo3 (στις 2 νίκες) ή και Bo5 (στις 3 νίκες).

Admins: Οι admins είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διοργάνωση του τουρνουά και θα πρέπει να απευθύνεστε σε αυτούς για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Τα τουρνουά ξεκινούν καθημερινά στις 16:00 και οι εγγραφές γίνονται στην γραμματεία του eGaming.

Map: Hollowing Abyss
Winning condition: Nexus
Platform: Battlefy
no bans
Best of one
Single elimination