ΒΙΛΙΩΤΗΣ "BIG MIKE" ΜΙΧΑΛΗΣ

ΟΜΙΛΗΤΗΣ
ΒΙΛΙΩΤΗΣ

Ο Μιχάλης «BIG MIKE» Βιλιώτης είναι gamer από τα γενοφάσκια του, με αγαπημένο είδος τα FPS games. Ενώ ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα βήματα στο YouTube, τον πήραν από το χέρι για να γίνει ένας από τους συντάκτες του Cowboy TV κι έπειτα του IGNGreece.

Sphero

Παρουσίαση
  • Ημέρα
  • Κατηγορία
  • Τόπος
  • Ώρα

Γνωρίστε και μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα Sphero, τα νέα μικρά ρομπότ διασκέδασης και εκπαίδευσης.

Το πιο γνωστό προϊόν δεν είναι άλλο από τον BB-8, ο οποίος κυκλοφόρησε παράλληλα με την ταινία «Star Wars: The Force Awakens». Το αγαπημένο droid μπορούμε πλέον να το χειριστούμε μέσω smartphone ή tablet, ενώ ο BB-8 είναι μόλις ένα από τα παιχνίδια της εταιρείας που προσφέρουν συγχρόνως διασκέδαση κι εκπαίδευση, προσιτή από όλες τις ηλικίες.

BB8-5

Η Sphero (γνωστή και ως Orbotix ή Gearbox) εισήγαγε το «connected play» το 2010, μια «ιδέα» κατά την οποία όλα τα προϊόντα και παιχνίδια της εταιρείας θα μπορούν να ανανεώνονται και να εξελίσσονται διαρκώς, συνδυάζοντας ρομποτική και ψηφιακή τεχνολογία που θα αφυπνίσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα πέραν των συνηθισμένων. To πρώτο «Sphero» παρουσιάστηκε στο CES 2011 λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές, κι εν συνεχεία ακολούθησε το «Sphero 2.0» στο CES 2013, ενώ αργότερα το 2014 ο «Ollie». Δεν χρειάστηκε πολύ για να τους προσέξει και η Disney, με τον πρώτο «BB-8» να δημιουργείται μέσα σε 48 ώρες από την πρώτη παρουσίαση που έγινε στην εταιρεία. Οι πωλήσεις άρχισαν να αυξάνονται όλο και περισσότερο, με τον BB-8 να βραβεύεται από πολλαπλά δημοσιογραφικά μέσα ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2015, ενώ το «SPRK», που κυκλοφόρησε το 2014, έχει καταφέρει να εισχωρήσει σε 5.000 σχολεία, να το χρησιμοποιούν 15.000 δάσκαλοι και πάνω από 300.000 παιδιά για μαθησιακούς σκοπούς.

H Sphero διανέμει επίσημα υλικό αυτήν τη στιγμή σε 80 χώρες και πάνω από 18.000 καταστήματα.

Πηγή: IGN Greece

IGN Greece

Παρουσίαση
  • Ημέρα
  • Κατηγορία
  • Τόπος
  • Ώρα

Η Ελληνική έκδοση του IGN είναι το μεγαλύτερο portal για videogames και μοντέρνα κουλτούρα στη χώρα μας, με ένα πολύ δυνατό gaming και entertainment τμήμα, στο οποίο θα βρείτε κριτικές, αφιερώματα, λίστες, editorials, ειδήσεις από τον κόσμο του θεάματος, άρθρα, κόμιξ και πολλά άλλα αναπόσπαστα κομμάτια της μοντέρνας ψυχαγωγίας. Το μοναδικό κράμα ειδησεογραφικού περιεχομένου σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και το Brand name του IGN, έχει μαζέψει ένα σημαντικό και παθιασμένο κοινό, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει τους Gamers να εμπλακούν με αυτόν τον φαντασμαγορικό κόσμο.