Εισιτήρια

Cosplay

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες των Cos-player θα παρελάσουν και πάλι στη σκηνή του eGaming ανεβάζοντας το hype σε epic level. Μην χάσετε το φαντασμαγορικό show με την ιδιαίτερη εκφώνηση από τον Cowboy που έχει γίνει σήμα κατατεθέν!

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα δεν θα μπορούσε να λείπει το cosplay από τον χώρο του egaming και όχι με ένα show, αλλά τρία διαφορετικά on stage:
1) ένα Cosplay Parade ανοιχτό για όλους,
2) τον επίσημο μεγάλο cosplay διαγωνισμό του eGaming
.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες.

 

Cosplay Parade @ 16 Σεπτεμβρίου 2017, TBA

Registrations:
TBA Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλους τους παρακάτω κανόνες.

Prizes:
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν δώρα για την συμμετοχή τους.

Rules:
-Τα άτομα κάτω των 18 ετών θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή με παρουσία κηδεμόνα, που θα υπογράψει εκείνη την στιγμή υπεύθυνη δήλωση ή επικυρωμένη από ΚΕΠ υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Απαγορεύονται αυστηρά οι προκλητικές στολές (είναι στην κρίση της γραμματείας το ποιες ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία) στα άτομα κάτω των 18 ετών.

-Στον διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε. Οι στολές δεν χρειάζεται να είναι χειροποίητες. Το parade ΔΕΝ είναι διαγωνισμός με βράβευση νικητή.

-Επιτρέπεται η συμμετοχή και στο Parade και στο Competition της επόμενης ημέρας αλλά με διαφορετική στολή.

-Απαγορεύονται τα κοφτερά όπλα με επικίνδυνες γωνίες, προς αποφυγήν τραυματισμού.

-Οι διαγωνιζόμενοι έχουν χρόνο εώς 30 δευτερόλεπτα στην σκηνή

-Δεν επιτρέπονται props που χρησιμοποιούν projectiles και η χρήση χημικών ουσιών στον χώρο.

-Με την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό επιτρέπετε στο CowboyTV να χρησιμοποιήσει και να ανεβάσει φωτογραφικό υλικό και βίντεο σε άρθρα καθώς και στο facebook, σε εσωτερικές παρουσιάσεις και αφίσες.

Cosplay Competition @ 17 Σεπτεμβρίου 2017, TBA

Registrations:
TBA Κατά την εγγραφή σας θα πρέπει να έχετε σε usb stick φωτογραφία και τραγούδι για την εμφάνισή σας. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά όλους τους παρακάτω κανόνες.

Prizes:
Κριτική επιτροπή:

1ος Νικητής : TBA

2ος Νικητής : TBA

3ος Νικητής :TBA

4ος Νικητής : TBA

5ος Νικητής : TBA

Κοινό: TBA

Cowboy Award:
TBA

Όλοι οι συμμετέχοντες στον cosplay διαγωνισμό θα πάρουν δώρο για τη συμμετοχή τους.

 

Rules:

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν σε usb stick τα εξής: φωτογραφία του χαρακτήρα (ο χαρακτήρας μπορεί να είναι από οποιοδήποτε μέσο διασκέδασης), μουσικό κομμάτι έως 1.00  και αν θέλουν progress book της δημιουργίας της στολής τους σε doc ή pdf.

Τα άτομα κάτω των 18 ετών θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή με τον κηδεμόνα τους, που θα υπογράψει εκείνη την στιγμή υπεύθυνη δήλωση ή να φέρει επικυρωμένη από ΚΕΠ υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Απαγορεύονται αυστηρά οι προκλητικές στολές (είναι στην κρίση της γραμματείας ποιες ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία) στα άτομα κάτω των 18 ετών.

Στον διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε.  Οι στολές που έχουν αγοραστεί δεν αγωνίζονται για τα δώρα των 2 πρώτων χρηματικών θέσεων αλλά μόνο για τα βραβεία του κοινού. Για να διαγωνιστείτε και στην κατηγορία των χειροποίητων στολών θα πρέπει να φέρετε στο usb stick σας progress book (όπως αναφέρθηκε παραπάνω). Σε περίπτωση απουσίας τού, είναι στην ευχέρεια του κριτή το πώς θα βαθμολογηθεί η κατασκευή της στολής και σε ποια/ες κατηγόριες θα ανήκει.

Απαγορεύονται τα κοφτερά όπλα με επικίνδυνες γωνίες, προς αποφυγήν τραυματισμού.

Οι διαγωνιζόμενοι έχουν χρόνο έως 1 λεπτό στο stage

Ο διαγωνισμός είναι ατομικός

Δεν επιτρέπονται props που χρησιμοποιούν projectiles και η χρήση χημικών ουσιών στον χώρο.

Οποιαδήποτε στολή παρουσιάστηκε στο GameAthlon ή σε παλιότερο eGaming έχει μείωση 20% στην βαθμολογία των κριτών.

Με την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό επιτρέπετε στο CowboyTV να χρησιμοποιήσει και να ανεβάσει φωτογραφικό υλικό και βίντεο σε άρθρα καθώς και στο facebook, σε εσωτερικές παρουσιάσεις και αφίσες.

O διαγωνισμός έχει διαδραστική μορφή μεταξύ παρουσιαστών και διαγωνιζόμενων, που σημαίνει ότι είναι πιθανό να υπάρχει, για παράδειγμα, ηχητική παρέμβαση εν ώρα παρουσίασης, να έρθει σε επαφή παρουσιαστής με props που δεν χρησιμοποιούνται, κτλ. Σε περίπτωση βλάβης prop από τους παρουσιαστές on stage, η διοργάνωση θα καλύψει το κόστος της ζημιάς. Καθώς ο διαγωνισμός γίνεται σε πρόγραμμα live event, υπάρχει η πιθανότητα για καθυστερήσεις.